SOBRE NOSALTRES

GATELL ENGINEERING GROUP

Som una empresa que desenvolupa projectes d'enginyeria industrial amb les més noves tècniques, com el BIM Manager i el Project Manager, i amb els últims programes informàtics com REVIT. 

Gatell Engineering Group té en la seva plantilla a treballadors amb formació contínua capaços de trobar solució a qualsevol projecte i situació. Amb projectes en diferents punts del món, estant actualment al Perú i Equador amb empresa pròpia i el Marroc  amb col·laboració estratègica.

Presentació 

.

Us donem la benvinguda a la nostra pàgina web. En aquesta pàgina podran disposar d'informació sobre els nostres serveis d'Enginyeria i Consultoria així com dels sectors en què les nostres empreses desenvolupen els seus projectes.

El nostre objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients oferint-los solucions en enginyeria d'especialitats, enginyeria i consultoria mediambiental i gestió de projectes. Aportant un notable valor afegit als seus projectes i serveis d'alta qualitat professional. 

Esperem comptar amb la vostra confiança per oferir la nostra col·laboració. Si tens alguna pregunta, escriu-me a jordi.gatell@gatellgroup.com

Jordi Gatell Leiva, Gerent